Kin ball
  • 1- 30

  • Vanaf 8 jaar

  • Op locatie van de klant (indoor en outdoor)

  • Huur materiaal 65 eur

  • Gratis levering binnen straal van 30 km

  • Met begeleiding prijs op aanvraag

Vraag je offerte aan

Kin-Ball is een teamsport dat door 3 verschillende teams wordt gespeeld met een officiële Omnikin Bal van 1,2 m en een gewicht van 1 kg.

Het serverende team roept naar eigen keuze de kleur van één van de andere teams. Het team dat zij hebben uitgekozen, moet de bal proberen te vangen alvorens deze de grond raakt en vervolgens weer serveren naar een ander team. Als een team de Omnikin bal op de grond laat vallen, scoren de twee andere teams een punt.

Een speler mag gans het lichaam gebruiken om te verhinderen dat de bal de grond raakt maar mag enkel serveren met het bovenlichaam.

Door de grootte en het lichte gewicht van deze Omnikin bal, gecombineerd met de spelregels, kan iedereen deelnemen aan dit spel. Kinn-ball bevordert de samenwerking en stimuleert jongeren tot actief sporten.

Deze kan je binnen en buiten gebruiken. Deze reuzebal is ideaal voor samenwerkingsopdrachten waar respect voor anderen en contactloos

Deze reuze bal is ideaal voor samenwerkingsopdrachten waar respect voor anderen en contactloos spelen centraal staan. Speel het officiële spel of… laat je creativiteit de vrije loop! Volleybal of netbal spelen met een kinbal is ook altijd super fijn.

Met een kin bal heb je een perfecte activiteit op een sportdag, teambuilding, een les lichamelijke opvoeding,…

Je krijgt altijd een reserve binnenbal mee maar als een binnenbal stuk gaat, wordt er €75 aangerekend per stuk.
Prijs zonder begeleiding: € 95